آموزشگاه آشپزی و شیرینیپزی آزیتا در شهر ساری از سال ۱۳۸۲ فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز یکی از معتبرترین مراکز آموزش حرفهای آشپزی و شیرینیپزی در مازندران به شمار میآید. این مجموعه با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفهای کشور و ارائه مدرک بینالمللی معتبر در تمامی رشتهها، فرصتی ایدهآل برای علاقهمندان به ورود به بازار کار و یا ارتقای مهارتهای شخصی فراهم کرده است.
دورههای آموزشی
در آموزشگاه آزیتا، آموزشها به صورت عملی و تخصصی و در شاخههای متنوع ارائه میشود:
شاخه آشپزی
- آشپزی سنتی ایرانی و آشپزی روز
- آشپزی ملل (غذاهای بینالمللی)
- فینگر فود و فستفود
شاخه شیرینیپزی
- شیرینیهای سنتی و مدرن
- کیکپزی (کیک ساز ترساز، تراول کیک، چیزکیک، کیکهای کافیشاپی و…)
- دیزاین و تزئین کیک (کیک خامهای، تاپر، گلسازی خوراکی و …)
دورههای تخصصی دیگر
- پخت نانهای حجیم و نیمهحجیم
- کوکیهای مدرن و کلاسیک
- انواع دسرهای بینالمللی و مدرن
- سوسیس و کالباس خانگی و صنعتی
آموزشگاه آشپزی و شیرینیپزی آزیتا
- سابقه بیش از ۲۰ سال آموزش تخصصی
- مدیریت و تدریس توسط مدیر گروه قنادی و آشپزی دانشگاه
- ارائه مدرک معتبر بینالمللی
- آموزش کاربردی برای ورود سریع به بازار کار
اگر به دنبال یادگیری اصولی آشپزی و شیرینیپزی در ساری هستید، آموزشگاه آزیتا بهترین انتخاب شماست.